Avaliação Do Resto Ingesta Em Uma Unidade De Alimentação E Nutrição De Um Hospital Particular De Caruaru – Pe

Evaluation of Resting Intake in a Food and Nutrition Unit of a Private Hospital in Caruaru – Pe

Authors

  • Karla Karolaine Silva de Carvalho
  • Marcela Karla Santos Silva
  • Pricilla Keilla de Freitas Cysneiros
  • Alessandra Carlos de Moura
  • Cecília Benevides Alencar

Keywords:

Unidade de alimentação e nutrição, Nutrição hospitalar, Resto Ingesta

Abstract

RESUMO

O ambiente hospitalar pode causar impacto negativo na aceitação da dieta, sendo assim o presente trabalho teve como objetivo quantificar o desperdício alimentar avaliando o resto ingesta do almoço dos pacientes em uma UAN hospitalar na cidade de Caruaru – PE.

 

 

ABSTRACT

The hospital environment can cause negative impact on the acceptance of diet, thus the present study aimed to quantify the food waste by evaluating the rest ingesta of the patients' lunch in a hospital UAN in the city of Caruaru - PE.

 

 

Published

2021-07-20

How to Cite

DE CARVALHO, K. K. S. .; SILVA, M. K. S. .; CYSNEIROS, P. K. de F. .; DE MOURA, . A. C. .; ALENCAR, . C. B. . Avaliação Do Resto Ingesta Em Uma Unidade De Alimentação E Nutrição De Um Hospital Particular De Caruaru – Pe: Evaluation of Resting Intake in a Food and Nutrition Unit of a Private Hospital in Caruaru – Pe. Archives of Health, [S. l.], v. 2, n. 4, p. 1070–1073, 2021. Disponível em: https://latinamericanpublicacoes.com.br/ojs/index.php/ah/article/view/565. Acesso em: 16 jan. 2022.